Jobba med oss

Bruksrestaurangen - Hälleforsnäs

Bruksrestaurangen ligger  beläget vid Brukssjön i bruksorten Hälleforsnäs. Här får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare. Vi är ett positivt gäng som stöttar varandra och som tycker om att anstränga oss för att nå uppsatta mål och få nöjda kunder. Just nu söker vi en Souschef.

OM TJÄNSTEN Vi söker en kunnig och självständig Souschef med stort ansvarstagande. På restaurangen erbjuds luncher, à la carte och catering, vilken du som Souschef sköter i dina arbetsuppgifter. Vi önskar att du har minst tre års erfarenhet från kockyrket och en god känsla för kvalitet och service. För att trivas hos oss bör du vara van vid att arbeta i ett högt tempo och ha lätt för att samarbeta med andra.

Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med kunniga och inspirerande medarbetare som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Det finns en stor möjlighet att utvecklas vidare hos oss för den som har drivet och engagemanget.

Tjänsten är en tillsvidare på 100 %. Tillträde sker efter överenskommelse. Du som söker bör ha körkort med minst klass B då cateringverksamhet förekommer. Frågor kring tjänsten besvaras av Axel Johnsson på: axel.johnsson@axellent.se

Mer information om Bruksrestaurangen hittar du på http://www.bruksrestaurangen.se

Femhundragrader - Hälleforsnäs

Inga tjänster tillgängliga för tillfället

Brukets Stenugnsbageri - Hälleforsnäs

Inga tjänster lediga för tillfället

bruketsbageri@axellent.se

Solbacka krog & rum - Stjärnhov

Inga tjänster lediga för tillfället

Axellent Catering - Hälleforsnäs

Inga tjänster tillgängliga för tillfället